.

R.I.P "Ingo"

BK

Ahhhhagag
Detta kan vara det bästa köp till datorn efter graffet och ljudkortet då xD :P Alltså det funkar perfekt! Man behöver inte göra något, bara koppla in och spela! Precis som på 360!! Nu ska jag spela lite innan jag ska jobba !!!


Cya never again!!

Zå!

Nu har jag fixat lite och grejat lite med bloggen min. Dock ngra buggar som ska fixas. !

Vuxenpoäng till mig!! Jag har skaffat ett lite gayrosa kort idag!
Gissa vad det används till!

Back

T-minus 5 dagar på heroes!! NIggah!!


zx

I said what what in the butt
Who do u wanna cut
 ahhh hinner inte klart. gptta talke aleeelk

sauy e

Hatarmigsjälvförattjagintesettdettaförutzomgomgomgomgo!!


Tack Hansson!

Jag vill tacka Erik Hansson som gav mig ett skratt genom att reminda mig att denna underbara klack fanns!


Grattis!

erikHanzzon aka Erik Hansson fyller stytemet idag :) Ett stort grattis till honom!

Även Joacim lindvall fyller systemet idag, men det uppmärksammar vi väl inte lika mkt elleR?
:S Neeeh skit i honom

Allt!

Japp ! Då var man hemma från en dag på jobbet! Lite tungt var det att jobba idag, trots att jag fick mina 9 timmars sömn.
Men det är ju inte alltid allt går bra bara för man vaknar utvilad och är glad! Längesen jag var såhär glad när jag vaknade på morgonen. Undrar fortfarande på vad det kan bero på, kan det vara att jag har världens bästa skiva som jag gjort och får en att bli Part - A sugen eller är det helt enkelt min dag idag. Ahh det lär vi märka på träningen iaf för om det står upp i duschen idag, då är det verkligen min dag.

Påtal om random, jag har rosa/vita underkläder på mig idag. YES!! Det är därför jag är så glad idag : ) Mina kallingar är det ju, det var ju det. Hur dum kan man vara... Det var ju därför jag sov med string inatt och blev så glad för att jag fick ta av mig dessa omysiga saker :)

hmn...

Jag har på senare tid börjat läsa min skräppost, det är ganska underhållande. Men om jag hade vart lättlurad så hade jag vart död nu. Den ångesten man hade fått över att mista så många miljoner kronor. Dessa pengar har kommit från donationer, okända släktingar, rika asiater som påstår att de är ens föräldrar ( det kanske gick in i okända släktingar), du får 20% av 850.000 GBP om du ger bort resten till behövande, och i alla dessa mail står det ungefär : "Please remember that this transaction is highly confidential. Expect your reply soonest. Best regards. Mr Skammer"

Dagens "dikt"

Toan är vit och äter tonvis med skit Men ibland blir det fest och han får det vi kräks Kan vara kyckling, korv eller snacks Men njuta får han inte, förrän vi spolar

Utkast: ' HAAAAAAAAAJ! ...

saf'

HAAAAAAAAAJ! HITTA NU VHS_SPELARE!!! VILL DO TJÖPPA!?!?! BARA 250 KRONOR! DU FÅR SENASTE FILMER FRÅN NITTI TALEN!!! PÅ TJÖPPET!! LOVAR SSVER!

Dagens dikt!

Jag hade inte tänkt att skriva en dikt
Då jag anser att det inte är min plikt
Det må va kul nu, men hur ser det ut på lång sikt
Jag vill kunna skriva utan att framstå som en diva
Men samtidigt ha roligt, när jag skapar något sånthär kulturigt
Jag hade inte tänkt skriva en dikt

You are laughin now huh?

Ankor som klättrar i berg, hundar som äter krusbär. Kan det finnas något värre? Tro det eller ej men det gör det.
Mysterium som förblir olösta, tex varför folk är så jävla dumma i huvudet och lämnar kvar tomma förpackningar i kylskåpet. Jag blir så arg, för jag hade tänkt mig att unna mig ett glas äppeljuice när jag speccade House. Eftersom man blir rätt seg av att stirra på en skärm i flera timmar, så tog det mig tid att samla ihop krafter för att ta mig ur sängen, öppna min dörr, gå ned för trapporna, öppna kylskåpsdörrn and reach out for the juice.

Det tog två hela avsnitt ca 90 minuter innan jag orkade, så jag tog mig upp ur sängen, tog på mig min morgonrock, öpnnade min dörr, gick ned för trappan, tände i köket och tillslut öpnnar kylskåpet. Till en början hittade jag inte juicepaketet, men jag var helt säker på att det fanns där när jag kom hem, så jag gav inte upp. Efter cirka 1 minuts intensivt letande hittade jag paketet långt bak i kylskåpet. Bakom äggen och en form med potatisgratäng. Jag försökte vara så tyst som möjligt, (då klockan var efter läggdags), så jag hade bestämt mig för att försöka nå paketet utan att ta ut något ur kylskåpet. Jag sträckte min arm efter paketet utan att kolla riktigt vart jag satte handen.

Det som min hand fick känna var inte ett rektangulärt juicepaket, istället fick det bli en skitvass gaffel. Detta fick min arm att snabbt slungas upp mot den övre hyllan i kylskåpet som bar på en mängd olika livsmedel. För att det var jag så var det själklart en skål med grädde och en liten gryta med sås. Jag gick från en smidig ninja till Ferdinand på loppet av några få sekunder.

Efter att ha torkat upp allt och ställt tillbaka hyllan, drog jag ut formen med potatisgratängen, ställde den på spisen och räckte mig ännu en gång efter juicepaketet. Denna gång hade jag mitt target locked, so no mistakes here mister! Det var då, när jag med min relativt robusta hand greppade om paketet och lyfte det, som jag insåg vad jag gjort vart helt meningslöst. Jag ville inte tro det som hade skett, det kändes som en mardröm, mitt hjärta slog ett extra slag och hoppade över nästa. Jag trodde mitt liv var över, människan som hade lämnat kvar paketet hade lyckats, lyckats med att förstöra mitt. Men jag ville som sagt inte tro att detta hade hänt.

När jag lugnat ner mig bestämde jag mig för att jag inte skulle låta en okänd individ få förstöra mitt House marathon, så jag spelade ett litet spratt med mig själv. Jag fyllde paketet med vatten, la det i kylen, gick på toa och sedan tillbaks till kylskåpet och sa till mig själv: Nehem kolla! Ett helt juicepaket, och det är bara mitt BARA MITT!!
Efter att ha kollat omkring mig lite suspicious, gick allt skrikande sedan över till ett evul doktors skratt(MUhauhauhauhauuha).

NEJ! Jag var inte besegrad! Du som nu har gjort detta kan förvänta dig ett juicepaket fyllt med karamellfärg och ättika!!! muahuahuahuhauhauha !!

/ Evul slacker!

Inte bara jag!

Jag tror att detta jag kommer skriva om inte bara gäller mig, utan många ungdommar som bor i denna håla (även kallad Gislaved) känner att det inte finns allt för mkt att göra här om dagarna. Det känns som att vi sk bönder borde ha mest datorvana i hela Sverige, med tanke på att det är det ända vi gör. Spelar ingen roll om man är själv eller med kompisar, datorn står nästan alltid i centrum. Usch tragiskt detta börjar låta, iaf nu till varför jag ens skriver ett inlägg såhär strax innan fredan.

Varför inte åka till Finland?
Någon som är på ?
FFS inte ens dyrt!
PLx ! ?!

Dagens dikt!

Skon, skon, skon
Vem kunde trott att du var gjord av den där kon
Jag som trodde man använde henne till kläder utav läder
Men nej kon, kon, kon belv den där skon

Pris!

Jag tänkte dela ut ett pris till Sandra Gee. För att hon har insett vad riktig humor betyder!

Hnm.. Ja jusste, jag spelade ju match idag med. Började jävligt illa då jag insett att jag glömt mina skor i a.torp -.-, så fick låna Waddens 42:or. Jag kan ju säga att det inte är min storlek, jag har för övrigt jävligt ont i tårna.

Xd!

Hittade min "nya" blogg som jag gjorde för två år sedan xD alltid kul med nostalgitripper!

Back on track

Japp och redan imorn är första matchen med handbollen, efter dessa två tragiska veckor. Eller lite kul har jag fått ut av att vara sjuk, men det hade jag ju kunnat även om jag hade vart frisk. Ahh blir inte så jävla mkt uppdaterande de närmaste två veckorna då det ända jag kommer göra är att specca house!

Cya in a bit!

Dikter

En dikt om dagen ska ni få här. Men det finns en hemlig sida där det postas lite oftare : ) Find and [   ] <--- instert laugh


Update aka bevis på att jag kan lyckas!! : gsdgsdg

s

Gift express guilt!
If you are not prepared, notihgn good is ever going to happen to you.

:D

Idaag har jag tittat på house! Hela dan ja! snart i 12 timmar :D  Ohh va jag känner mig bra!

Dagens dikt!

Täcke oh täcke vad avundsjuk jag är på dig
Du får ligga med Jessica Alba utan att bli inlåst med Greg.
Men inte länge ska du få som du vill, då det är min tur att bli vild.
Ska pulverisera mig och bli instoppad i en jacka.
För då får jag krama om min Jessica Alba.

Random

Jo visst är den underskattad, och är det inte så att när man inte vill sova så måste man och vice versa. Usch ja. Jag kom ihåg när man var lite och alltid ville vara uppe lika länge som alla de stora barnen, men nej! Det var sovdags och då skulle man ju sova såklart. Men på senare tid när man gått i skolan, så önskar man att man vart ett dagisbarn istället som kunde få sova mitt på dan istället för att halvsova på skolbänken.

Ja och sover man väl så fort man får chansen, eller ahh ibland känns det så. Iaf för mig, speciellt när jag jobbar. då sover jag oftast mellan 12 - 06 och sedan 20-21 sen börjar vi om igen . Fast nu när jag vart sjuk har man lagt sig direkt efter jobbet och vaknat runt sju åtta tiden. Fan illa att man sover bort den bästa tiden i sitt, eller det är iaf vad de säger.

Hnm... jag har en känsla för feeling att min bror har sovmorgon imorn. För kl är fem över ett och jag hörde msn-ljud från rummet hans. Han chattar intensivt hör ,man, men det värsta är att folk på hans lista loggar in vid denna tidpinkt.

Nu är det fan snart februari, dagarna flyger förbi. Det fattas väl inte lång iid innan man inser att det är sommar. Btw vad händer i sommar, ska man jobba hela sommarn? Ta ledigt någon vecka och åka ngnstans, eller ska man bara chilla? Jag tror det blir en kombo av alla tre. Men vart ska man åka, ska man välja ett festresmål, eller kanske åka och hälsa på Rocco? Vi snackade nämligen om detta idag och jag vet inte, skulle vara kul att tröffa honom igen. Men samtidigt så ahh, äsch vet inte. Det är fortfarande långt kvar, fast ändå inte.

Nu ska jag dra en skitbra dikt!

Kepsen hänger där den ska, men ingen äter banan med skal.
Ty för den onda magneten som alla vill döda, då han tar all vår föda.
Klockan den slår och går, men ingen undrar hur Bob-Göran mår.
Ty för den onda magneten som alla vill döda, då han tar all vår föda.
Men en dag ska jag på dig magneten få kleta.

Slackern själv

Första träningen

Japp, idag vart det "comeback". Kändes härligt på den "gemensamma" uppvärmingen, men när det var dags för målvaktsuppvärmingen så kände man att man vart borta ett tag. Det gick väl bättre n väntat overall! Dessutom blir det match, redan på torsdag i Vaggeryd! Chocker faktist, får hoppas att halsen slutar jävlas med en tills dess!

Har hittat en ny favvolåt! Oh yes! Har lyssnat på den x-antal gånger idag! Dancing into danger - Novaspace. Japp det är en dance remix som är jävligt skön :P. Kommer ni ihåg tatu ? Ahh på samma skiva som föregående låt så finns en dance remix på den me, vet inte ännu om den är bra eller inte .



cya in a bit .

xD

Kommer ni ihåg min lista på saker man kan göra för att irritera din omgivning ?
Här har vi ett exempel taget direkt från boken :P Dubbelposten! Men frågan är nu om hon gjorde det med meningen eller om hon var så otålig och skrev/klickade två gånger! XD ^^
Det lär vi nog aldrig få reda på. Men för att vi ska få ett gott skratt så säger vi att hon inte hade tålamod! xD HAHahhaha [SKRATTA MED MIG!!!]
UNtil

Utbildningsmässa!

Ja detta blev dagens event! Kul att komma ut lite, utan snorig näsa och rethosta! Ahh fick träffa en jävla massa folk, såväl klasskamrater som andra skolkamrater. Det var fedt awesome iaf! Dock så hade besökarantalet sjukit drastiskt med flera hundra besökare! Skojar inte . Sjukt stor skillnad emot när vi gick på Gärdet!

Höjdpunkter : Träffa Ola,Ivano,Stig, Elin och Åsa : ) Ta inte illa upp ni andra! Inte så att ni betyder mindre eller något sådant men har inte träffat dessa människor på extra länge! :P Sen så har vi NV's film ! Den var rätt frän som någon skulle sagt :P Ahh dock ett lite minus till ljudet me annars var det mkt roliga sketcher (Har inte stavningsprogram) ni hade gjort, och de mesta stämde faktist! Delar av esteternas uppvisning var också höjdpunkter under kväll.

Utbildningsmässan på Gärdet får overall 6.5/10

Imorn blir det mässa i min brors rum, vi får allt se om det kan toppa Gärdet!"

Missuppfattning!

(14:31:07) M<3/ - : zap you

(14:31:32) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: yo ma brothaaa

(14:31:42) M<3/ - : Zap g! ?

(14:31:51) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: good.. good

(14:31:58) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: and you?

(14:32:01) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: hur hänger det

(14:32:09) M<3/ - : jora bra blev precis frisk

(14:32:13) M<3/ - : för 20 sekundersen sj d?A

(14:32:20) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: naaajs

(14:32:23) M<3/ - : : ) yes

(14:32:32) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: vilket sjukdom

(14:33:06) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: ??

(14:33:49) M<3/ - : influensan :p

(14:34:09) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: baaad

14:35 (14:35:45) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: snack om Gaga hörde jag

(14:35:56) M<3/ - : Yes!

(14:36:17) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: vill med men har transpertation problem

(14:36:22) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: ännså länge

(14:37:06) M<3/ - : transportation* ?

(14:37:51) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: har juh inte min bil just nu då någon smälde en ruta och stal min sterio.. är på en verkstad för att fixa dörren

(14:38:00) M<3/ - : aha okej

(14:38:01) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: yes

(14:38:05) M<3/ - : okej

(14:38:07) M<3/ - : vart bor du ?

(14:38:17) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: vänersborg

(14:38:24) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: nära trollhättan

(14:38:33) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: eller var i vänersborg??

(14:38:34) M<3/ - : jag vet vart de ligger : )

(14:38:43) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: najs

(14:39:03) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: jag bor typ i början av vänersborg

(14:39:12) M<3/ - : yes :)

(14:39:17) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: inte centrum utan längre ut från värnen

(14:39:21) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: torpa

(14:39:24) M<3/ - : okej : )

(14:39:27) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: eller flanaden

(14:39:33) M<3/ - : alltså det finns ju ett sätt att ta dig hit : P

(14:39:40) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: adress : kastanjevägen 22

(14:39:47) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: hur?

(14:39:53) M<3/ - : jag kan hämta dig

14:40 (14:40:10) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: would you do that?

(14:40:12) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: for meee

(14:40:13) M<3/ - : YEs !

(14:40:17) M<3/ - : you are my man!

(14:40:21) M<3/ - : när vill du komma hit då ?

(14:40:41) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: typ imon eller på onsdag

(14:40:46) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: de va på onsdag va

(14:40:52) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: men finns det biljetter

(14:41:26) M<3/ - : vänta

(14:41:33) And You Already know... Yeah, you already know how this will end!.: mm


Vart så glad över denna konversationen :(. Men det var ett missförstånd han trodde gaga var den 21 :/ Men det blir ev. trip 2 vänersborg nästa vecka :O !!

Pris!!

prs

Här ser ni SLash pris : ) CONGRATS!

13:37

gagag


<3!!!

Igår/lördag/Fredag

Fredag: Började med att Slash & Helene kom 2 ma crib, där det blev lite RTL Wintersports 2k9. Självklart var jag bäst, men sen är jag väl mer erfaren får jag väl erkänna, Slash kom tvåa och ja Helene... hon kom nog sist eller något. Dock måste hon få en liten stjärna då hon pwnaded shittet på skjutningen på Biathlon, men failade sen andra skjutningen... Aja som jag brukar säga, man måste suga kuk ibland. Kvällens ton skulle snabbt ändras när två greker bestämde sig för att också tillbringa en del av deras kväll i mitt näste! Det gick från datorspelande och fyllefilmskandaler till tjittertjatt och Batman on drugs <3! Det var fredagen det ja.
  Slashdaga


Det blir aldrig som man tänkt sig...

Detta var nog definitionen av igår, helt sjukt. Började med att jag höll förfest för Kroon och Slash. Min discostrobe fick bli använd för första gången tillo sitt riktiga syfte. xD! Slash uppskattade verkligen detta .Klockan närmade sig nio och det var dags för de att bege sig till Ekholm. Då det vart 2 crowded så åkte Wallisen hem i onördan, men precis när jag skulle sms hnm så fick jag ett litet samtal :O. Detta samtal ledde mig till Lundavägen, men det tog inte mer n en minut så vart vi ute därifrån och hamnade i Anderstorp, sen Gläntan. Efter mycket om och men och cruisande i min feta 240, så beslöt vi oss att vi skelle hem
.jhsfjgggg

Nej, det blev inte så heller, och detta berodde på att jag har så otroligt bra syn och lyckades se att det var Max som var ute och gick i sin roeda jacka, detta resulterade i att jag hamnade hos en filur med kepsen på : ). Det var en väldigt underhållande gryning kanske man ska säga. Kul och träffa alla, man kan ju knappt säga att det var igår man träffade dessa människor.
 dgadgdgagdggdd

Börjar känna mig riktigt frisk nu! Kl är 12:53 och jag vaknade för en timma sen, men har inte hostat en ända gång! Det luktar träning imorn!!  Fan i 2 jävla veckor har det varit åt helvete, men lite kul har man ju fått ha ändå.

Fan glömde en väldigt skämmig sak som jag vart nästintill tvungen att göra, jo det var så att jag hade ett rum fullt med pet-flaskor och pant-burkar, från alla förfester, pkr-lan och allmänt chillande. Detta halvårssparande på burkar gav mig 298 SEK! Det stod en liten unge jämte mig och min broder som nickade "PantarN^", helt jobbig som fan, så när det var 3 flaskor så tyckte jag nästan synd om honom, stått i en halvtimma och babblat på om att det satt en hund i en bil. Aja Profit helg iaf! 
mera!

Cya in a bit!

VInnare!!

Vinnaren av min första tävling blev "Slash", som vann ett mkt fint pris!

Hej!

Detta inlägget går till en väldigt speciell person, du vet själv vem du är och om inte så skrev jag detta i onördan...

Det krävdes mod, för att få denna gjord
Du saknar då häften, när du öppnar käften
Ingen ska dig skada, när du är i min lada
Kom,kom in, eller försvinn
Valet är ditt.
Men kom,kom in, så ska jag bli din.


/Skapad av "Slackern själv" 00:14

Hoppas du är nöjd : )

Bråk!

Efter att ha bråkat lite med inloggningen så kom jag in nu . Jag kommer inte skriva om vad jag gjort idag, det får ni läsa imorn istället. bimmer va. ? Fitta, är fortfarande sjuk helt hemskt fan, fick samtal från Dick innan också som frågade om ajg kunde spela imorn. Jag ville säga ja!! Men no can do, mår för jävla kasst. Låt mig inte lida mer, give me back my life fan! .


OBS!
"Dagens uppdrag" är för nuvarande nedlagt tillsvidare.
Orsak: Det ska ni ta och skita i!
Men! Så snäll som jag är, så kan ni ge mig uppdrag som jag kan göra, kan vara kul för och för mig!
FYI att ta kort på mig själv när jag oinanerar eller liknande, är inget uppdrag!

Nu blir det te+house+vicks!




Cya in a bit!!

Uppdrag till Eleni

Du ska ta kort med en främling:)

Jobbastenhårt!

Japp! Det är vad jag ska göra imorn. Istället för att vara uppe sent och inte oroa sig över att vakna tidigt imorn för att jobba, så kommer jag vara upp sent och behöva vakna kl sex. Det är sjukt hur min kropp kan klara av detta, en hel dags arbete med endast några få timmars sömn. Detta har jag märkt nu när jag varit sjuk, då jag bara får mella 5-3 timmars sömn. Usch riktigt jobbigt ibland. Men oftast går det bra när man kliver in i byggnaden och möts av den trevliga miljön. Fast kan verkligen en annan miljö ha så stor inverkan på min sömn, eller kan det vara så tokigt som att jag har mycket trevliga arbetskamrater att prata med som sätter igång maskineriet i min kropp. Detta ska redas ut imorn iaf. Måste bara komma ihåg att föra anteckningar under dagens lopp.

Dock känns det lite jobbigt att jag ska upp kl 6 imorn, då jag eg skulle fått sova tills åtta. Men man kan ju inte ha världens bästa jobb och alltid få världens bästa arbetstider eller? Iofs om man är hora som inte arbetar under någon P.I.M.P, så lär man ha det jävligt soft! Tänk er; du har egna arbetstider, du väljer själv dina arbetsuppgifter, du kan ha en hel veckas rast och sist men inte minst så slipper du betala skatt. Fyfan alltså, ska nog satsa på det när/om min tid går ut på mitt nuvarande jobb! ahahha

Bevis!"

bevis

Så! Nu har ni bevis på att det med smiliesar är sant!

Smileisar!

Har under senaste dagarna varit väldigt aktiv på msn, då jag vart sjuk. Detta har lärt mig att man ska använda mkt smiliesar, för en konversation verkar så dyster utam de-

Men jag skulle knappast tro att det är detta italienarna tänker på. Bild kommer senare ev imorra

Life's a bitch and we are only making it worse

Denna kväll/natt/whatever!

cccccccccccccccccccc
Ficj träffa My Man Dawit idag igen :) Mycket trevligt. Efter att ha lärt honom hur man ska hantera en plastgitarr med 6 färgade knappar och ahh en annan knapp så det blir sju färgade knappar. varav en inte riktigt är en knapp. ahh what ever .. Så skulle vi titta på film. Men suget fattades, så vi gick in på en butik och köpte Mirror's Edge. Kan vara världens bästa spel. Då vi båda fick orgasm under tutorialn och upprepade flertal gånger att dettta kan ha vart det roligaste spelet vi spelat. Vilket inte är sant men det var FREAKN AWESOME NIGGAHS!!!, så varade inte glädjen allt för länge. När vi gjort ett antal uppdrag så fukka allt sig och det började lagga sönder, nej inte fps-dropp. som slutade med freez-lagg och spelet krasha. Så försökte vi flertal gånger att starta om spelet fixa med inställningar (trots att jag har välrdens bästa dator!!) så gick de inge vidare.

"När en dörr stängs, öppnas ett fönster" eller vafan man brukar säga. Då vi fortfarande vart kåta på spelet så blev detta, inte helt överraskande en Partypooper! Innan vi skulle titta på filmen kom jag ihåg att jag lovat visa honlon chocolate news. en underbar show! Vad handlar detta om då? Hnm... vill inte vara en spoiler så bäst att ni tittar efter själva :)- Men jag kan ju lova att du kommer att skratta, för det gjorde vi fan. Inte lite heller.
Mitt under det sista avsnittet kommer ett inslag som gör att vi får grova andnings problem, konstiga gasutsläpp och blöta kalsonger. Efter detta så kan jag nog säga att "Chocolate News" är universums bästa show ever made. Man får hoppas att de kan hålla lika hög lägstanivå nästa säsong som den första!

Nu är det kanske inte konstigt att förstå att mitt nya mål i livet är att få träffa the cast av "Chocolate News". OM DU som läser detta får chansen att få träffa de, så vill jag att du kontaktar mig. För mitt erbjudande till den chansen kommer inte göra dig besviken.

Make my dream come true, so I can die in peace.

Det där sista med die in peace... Ehmn finns en person som vet hur jag har valt att dö, och jag minns att jag sa att mitt valda sätt inte var så jvla peaceful. Men om jag har en tv och detta sänds när jag är där uppe i min luftballong så kommer jag att lyckas med detta!

Hmn längsta inlägg ever? För min del alltså? Maybe... Gz 2 me isåfall.!

Cya in a bit

En paus!

Denna dagen har spederas mkt tid framför skärmen, då jag legat och knarkat te och halstabbletter, samtidigt som jag försöker komma upp 2 date med House. . Fick en överraskning igår. Till min besvikelse ingick inget kinderägg :/. Denna bestod av ett par, Ana &  Victor :). De hade kommit hela vägen hit för att hämta upp raffaello, som för övrigt är världens godaste treat man kan trycka i sig. Jag avstod dock från denna njutelse. Hursom så skulle de hämta detta. Men det gick inte så snabbt som de trodde eller ville, då jag satt och kollade på Igor- En 3d animerad film som har väldigt mysko handling som alla de andra 3d animerade filmerna som gjorts. Filmen var iaf på när de kom in till mitt dunkla, överhettade näste. Detta resulterade i att deras ögon sögs mot skärmen som en mutter till ett dammsugarmunstycke. Kvar blev de iaf och kl när,ade sig halv sex, vilket innebar att audio video snart skulle stänga. Det betydde att jag fick dra på mig mina kläder och rusha till mitt hideout. Vänta.. hände detta igår? Eller var det iförrigår... Fan det måste vart iförrigår.. Jajusste. ahh  men det var det som hände iförrigår. Fan minnet börjar svika. Inte bra. 

Uppdrag till Eleni!

Leta reda på ett par pyjamas byxor, ta på dig de och gå in på apoteket!

GLHF! : )

Avklarat Uppdrag?

gsgfsdgsd
Har jag klarat deT?  :)

Uppdrag till Eleni!

Du ska ta på dig något gult gå till närmaste fotbollsplan (underlag spelar ingen roll) och sätta dig där och äta en banan!

Uppdrag avklarat?

Jag

Nå?För er som inte ser det så står det "Sweet" på pannan !

Random!

Nu är serierna äntligen igång igen!

Gossip Girl <3
Two and a Hafl Men <3
The Big Bang Theory <3
Priset till mest oväntade realesen går till...... Kyle XY Säsong 3! <3
Och nu är det bara 5 dagar kvar tills Family Guy <3 ,The Simpsons <3 & American Dad släpps me :)

Men fortfarande inget Weeds <3<3<3 :( Saknar dig så otroligt mycket. Alla underbara studer vi haft tillsammans, då du spelar upp dig själv avsnitt efter avsnitt. Kan du inte komma tillbaka snart, älskar dig otroligt mycket. Kommer du ihåg den gången då jag skulle ladda upp för att titta på hela säsong 2 av dig och strömmen gick :/. Jag trodde jag skulle dö, usch ja. Det kan ha vart den hemskaste dagen i mitt liv.

Anyway. Efter en halstablettsknarkandearbetsdag så har jag inte lika ont i halsen som jag haft nu i evigheter. Så det blir nog träning på torsdag ev fredag. Men denna vecka måste jag träna! Pallar dock inte åka in till a-torp för att specca träningen då jag är fedt trött och sov daligt som en hora på sin sista dag, då alla kunder ska passa på att knulla sönder henne i sömnen.

Men först  innan my nap ska jag göra en sak som jag lovat en människa, titta på plötsligt i vinslöv. 

Cya in a bit!

Uppdrag till Eleni!

Nu var det dags igen gumman !

Till detta uppdrag behöver du:
En pannkaka

Du ska göra en ansiktsmask utav denna pannkakan, och sedan ta på dig den!
Det är viktigt att man ser dina ögon och din näsa och mun!

Borås!

Måste börja med att säga att jag inte kommer fortsätta på varken Rivales eller min fantastiska resa till Italien. Iaf inte idag, Sorry mates :/
fasgadghgsdgfsdggadgdaf


När jag vaknade idag kan jag för första gången på flera dagar säga att jag nästan inte är sjuk, har dock fortfarande ont i halsen och hostar då och då, förhoppnigsvist blir det träning snart. Sugen som fan! : )  Hursomhelst så började dagen med ett stort misstag av mig då jag missade att hämta Slash som jag lovat, ännu en gång sorry bro'.

Men lyckan vände snabbt då jag fick ett samtal som innehöll dessa ord "kommer du snart eller?". Gissa vem det var.. Japp My Man Dawit, som jag inte träffat på hundra år känns det som, dock nästan ett halvår. Men det vart awesome! Jag gjorde en snabbstädning innan jag bar mig av till en ort som jag inte varit i på väldigt länge, Reftele. Det första jag möttes var av en stank som påminner lite om hur det brukar lukta här när bonden kör gödsel, inte trevligt. Efter att ha tagit några svängar fel och gjort en del olagliga U-Turns, kom jag fram till ett rött hus, oh yes u know it resident of My Man Dawit! Han hade tydligen rakat av sig håret :P Dock snyggt tycker jag! 

Efter lite catch-up påvägen hem till mig så blev det lite Fallout 3, underbart spel : ).  Tycker lite synd om My Man Dawit, för precis när han skulle spela GH så ringer Slash&Kroon och säger att de är klara i skolan. Men varför var de där? Jo Komux, stolt över de på något sätt :). På med skorna och burn-out!  Det var en väldigt konstig känsla man fick när de automatiska dörrarna öppnades och man kände lukten som man fått stått ut med i 3 år, dock undera bara år!

När de var klara med böcker och shit yo! så var det dags att ge sig iväg. Destination : A-torp! Y? Get en annan kompis som man inte sett på länge, ingen annan N  Q aka Filip Andersson. Att man inte träffar honom oftare, synd då han är klockren :P!

Nu vart alla med i Bettan och resan kan börja. Destination : Filmstaden 2k1, Borås! Y? Spectata Allt Flyter . Filmen var Bra tyckte jag iaf förutom slutet, man ville ju veta vad som hände med.... Woups almost spoiling. Anyway I guess I recomendar den : ) !


Dagens Citat :
Oh! Pice of candy / James Woods xD


Cya in a bit!

Usch usch usch....

Känner mig som dum, elak och dålig människa.
N00bade sönder mig på mobilen....





Hoppas du kom i tid. Chansen finns då du inte var hemma för ett tag sen iaf... Crossing ma fingers.
Promise I'll make it up 2 you someway.

Uppdrag Slutfört ?

Nu dpå?

Vad säger du nu då ?

Uppdrag Slutfört ?

klarade jag deT?
Klarade jag det?

Ställning


Tävlande                                                             | Avklarade Appdrag | Givna Uppdrag | Poäng  |                                          

Eleni                                                                    |                 2                 |              4               |      1     |

Slackern själv                                                    |                 3                 |             4                |      2     |


Uppdrag till Eleni!

Eleni!

Till ditt uppdrag idag behöver du en boll som är lika stor eller större än en fotboll.
Den ska du ha mellan benen medans du står på händer.





Mvh Slackern själv

And now!

Jag och http://thosesimplethingsinlife.blogg.se har bestämt oss för att ge varandra uppdrag som vi ska utföra varje dag. Om ni vill vara med så får ni mejla mig på [email protected].

Bortsätt från "den gyllene reglen" så gäller även nedståender regler:

Ett uppdrag får senast läggas upp kl 13:00
Man ska ha bildbevis på att uppdraget är korrekt utfört.
Bildbeviset ska vara uppe på bloggen senast 23:59 på uppdragsdatumet.
Om man av någon anledning inte kan ladda upp bilden före denna tid, får man ett extra dygn på sig att ladda upp bilden (Då måste bilden vara datumstämplat med uppdragsdatumet).
Vid missat uppdrag får motståndaren ett poäng. (Man får alltså inga poäng när man klara ett uppdrag).



LET THE GAMES BEGIN!

^^

WOOOP
I Will Return!

Random

Hittade en film med namnet "Rivales" en fotbollsfilm verkade skitskoj på bilderna och så. Inte längre. Den är spansk och har inga subs. Men har bestämt mig för att kolla på den :P

Update 1: En unge sitter oxh äter hundgodis. Mamman frågar hur många har du ätit ? Ungen svarar: 5. Hon frågar förvånat: bara fem? ungen säger sex eller fler.

Update 2: En kille sitter och spelar wii. Han spelar ett brutalt spel där han hoppar på en mob och sparkar den i huvvet så att huvvet sprängs. Samtidigt förösker en äldre man prata med honom. Men han är som i trans.

Update 3: En man bär en CRT-Skärm. Då han pratar för snabb spanska uppfattar jag inte vad han vill. Men det hade något med internet att göra.

(jag tittar på filmen i 5-29 sekunders inervaller atm)

Update 4: Mannen med CRT-SKärmen, börjar skrika och slänger skärmen på marken. Då ut brister kvinnan "du är tokig"

Update 5: CRT-Mannen börjar prata med Javier tror jag han hette, som om ingenting har hänt. (javier är den äldre mannen som försöker få kontakt med wiii-killen)

Update 6: CRT-Mannen skriker något om tuttar och klass  till kvinnan han skrek på innan. (ska ta reda på deras relation).

(Jag är 5 min: 21 sek in i filmen)

Update 7: Javier (han heter kasnek inte så men nu kallar vi honom för det tills de säger hans namn igen)  Ahh han äger iaf en jaguar och den är nice :). Han var tyfdligen hemma hos CRt-Mannen för att hämta Wii-killen, för nu åker de bil, och Wii-killen har börjat prata.

Update 8: Ironiskt nog heter Wii-kille wille. Comunque, så blir han frånvarande direkt när han tar fram sin mp3, och nej han har inte satt i hörsnäckorna utan han bara virar sladden. Javier är tvungen att slapa honom på händerna för att få hans uppmärksamhet

Update 9: Nu pratar de i mun. Han vill lyssna på musik, men stackar Javier vill prata.

Update 10: Det slutar med att wii-killen ger sig. och Javier frågar om han istället ska (uppfattade inte vad) . Då säger han att det inte är kul. Javier säger direkt. Men tjejer då är de roliga. Då säger hhan "mouamno". Det var iaf det jag uppfattade :S .

(Jag är nu 6 el 8 min ser inte riktigt från sängen, men tror det är 6 min  & 28 sek in i ilmen)f

Update 11: Nu säger Javier . Du måste använda skydd när du har samlag. och wii-killen skäms och försöker få javier att vara tysr genom att säga ja ja ja j aja

Update 12: Javier: vad var det du spelade för spel ? Wii-killen : Ett spel! Javier : Ja jag vet men vad gick det ut på. Wii-killen med sur röst : Man dödar zombies. Javier : Skrämmer de inte dig ? Wii-killen : Iget skrämmer mig. Javier: Mycket bra, vet du varför? FÖR DU ÄR ETT LEJON precis som (måste fortsätta titta) brb.

Update 13: Din pappa. (Det är svårt att veta om javier är pappan eller om de är bröder trots åldersskillnaden. Hade det inte vart för att Roccos pappa har en bror som är lika gammal som oss så hade jag nog sagt direkt att de var far & son, det får vi nog reda på snart.)

Update 14: Irriterande!! bara för att han sedan sa att lejonen är savannens kung så kommer afrikansk musik. Fattar inte varför. De är la i spanien :S. Aja.

Update 15: De har stannat på en bensinmack för att äta. Snackar bull (enligt mig, kanske är det man måste veta för att fatta filmen, men pallar inte spola tillbaks för att uppfatta.) Anyway, så springer det in två spagge-killar som har samma dress som wii-killen har på sig. Han tar upp tidningen för att gömma sitt tryne. Nu återstår att få reda på varför.

( jag är nu 8 min & 12 sek in i filem)

Har tagit paus! Då jag har lite viktigare saker att göra just nu!

Back in biz!

Update 16: Nu vart javier upprörd för att wii-killen inte tittade på honom :O

(08:37) PM

 Detta forsätter vi med imorn .

Thihi :D

Kan det bli bättre n såhör? Italy 2k7

och nu..

Drömmer jag tillbaka till Italien. Ahh vilka underbara resor man har gjort dit alltså. Alla har varit bra som sagt men den bästa var nog första gången då vi åkte med skolan. Alla var fedt hypade hela resan ner, fram tills vi kom in i parma. Kl var då runt ett på natten och det fanns inget folk ute. Den första människan vi såg var en alkis, och det "´gulligaste" (nej me no gay) var att Ivano (vår lärare) skämdes som fan för det och sa: de måste finnas här ocksp. XD Ahh,.... Bussen var redan varm som den var utan AC och skrikande, hoppande svenskar. Men nu var det tyst i bussen, fast ndå vart det varmare och varmare desto närmare vi kom skolan. detta berodde på att allas heartbeat ökade och svetten börja rinna nerför pannora ner över läpparna. Det var en hemsk men nu i efterhand mycket härlig känsla:.

Nu har vi gått av bussen och möts av lärarna, till vår förvåning var inte våra värdfamiljer där ännu, detta beror på att italienare inte har någon tidsupppfatting alls. xD Skämt å sidå så börjar bilar anlända till skolan och svenskar plockas bort från gatan som  om vi vore äpplen i träd (ja jag var tvungen att få med det, sen att det inte vart snyggt inlaggt det är skitdsamma). Till slut är det bara jag  kvar helt ensamn som den feta killen när val av lag ska utföras på gymnasitiken. Efter att ha stått där i en evighet (tyckte jag då) , så kom en vinröd peguote sedan, och ut hpopar 2 män och en kvinna. Männen är väldigt lika varandra, den yngre mannen visade sig att sedan bli en mycket god vän till mig.

Nu var det dags. "vad var det Ivano sa till mig.... Ja jusste, alla hälsar på varandra med pussar på kinden, även män" Detta oroade mig inte alls. Men när jag sträckte fram mitt ansikte mot Roccos kind så backade han undan och jag blev stel av skräck,. FAN va skämmigt det var. Idag vet jag nu att han trodde att ajg skulle göra en gangstahhh hälsning och inte pissa på honom. xD. Då var det överstökat, så vi satte oss i bilen. Medans vi åkte igenom Parma så börja vi småprata lite och vi kom fram till att jag var hungrig.  Vi stannade utanför en väldigt fin resturang och klev ur.

När vi satte oss till bords fråga de mig vad jag ville ha, och eftersom menyn vart enorm så svarade jag: jag tar det du tar, och kollade på Rocco. Som svar fick jag., "ne vi har redan ätit" . Så min första maträtt i Italien blev en skållhet Margeritha.. I tystnad väntade jag på pizzan, och när jag skulle äta så......

v

Hämde är ljuv. Japp!

Nu letar jag efter folk som jag kan hämnas på.

x

Jag kommer ihåg när ajg gick i skolan nu.

Hello2U

Idag har jag itne hunnit göra något då jag vaknade för ca 1 timme sen skulle jag vilja säga. Men jag har iaf hunnit med att prata med lite folk på msn, detta har varit mycket underhållande och lärorikt. 

Det har på senare tid blivit näst intill omöjligt att föra en konversation utan att det blir något missförsstånd då vi använder oss av mycket sarkasm i vårt egna lilla språk. Detta är på gott och ont, då man ibland skrattar åt det, men ibland är det rätt jobbigt då det tar en timma att förklara för folk att man menade "ja" och inte "nej". 

Jag tänkte lägga upp en bild på en polkagris nu, för att symbolisera dagens road-trip. Ska nämligen till Gränna och lämna Tycho där. Jävla massa körande har det blitt nu på senaste :S xD. But sålänge man har rätt sällskap så fungerar det : ). 

Tänkte beefa lite med eleni nu och ha "dagens uppdrag" eller var det var det nickade. Nyways så går dagens uppdrag ut på att du ska inte borsta tänderna och försöka folk att märka det. 

 

xoXo niggahs! 


x-Antal sätt du kan störa din omgivning på (The SLacker way)

* Dubbelposta alla dina inlägg
* Spola inte efter du vart på toa
* Köp ändast likadana kläder som dina kompisar
* Fråga folk om de tror på snö
* Lägg bananer i frysen
* Ta med dig hunden i djuraffärn
* Tabort de rektangulära pinnarna i kassan
* Ät skalet på kiwi
* Drick inte på fester
* Säg att du är vegetarian och beställ sedan en stek när ni går ut
* Fråga om kassörskans autograf och sedan släng den
* Gå med i KKK och säg att du älskar niggers!

Cont*
* Doppa en tepåse i kaffet
* Koppla ur mobiler som laddas
* Backa framlänges
* Köp lösgodis i hundbajspåse
* Skicka sms till digsjälv i biosalongen
* Använd Hawaiiskjorta
* Gå runt med stånd i mjukisbyxor
* Sov med öppna ögon.

Okej märker själv att fantasin börjar ta slut.


That's it for now!

:)

Jag och Slash sitter och pratar, vi har pratat i tele nu i 19 min nu!
Han sa precis "jag ska gå till oscar preflopp" och ba "berserk"


Shoopp da wooop money!
Nu är vi där när ingen vill lägga på för att vara taskig och försöker komma unand med att tex.  säga "Jag tänkte spela lite gitarr" osv! Och jag säger inget för att mindfukka Slash!

Update: Samtalet varade i 22min 42 sek

Mysko

Lyckades skrämma skiter ur tycho för inte allt förlängesen, han låg och sov med sin mac på sitt bröst. Detta moment var serverat på silverfat, hans ben var vresade till max som en kvinna vresar på sina ben då hon bjuder in dig till sitt näste. Anyway jag tog ett verktyg från min egna collection och började leka chocolateminer. detta varade inte i många sekunder då han fick årets ryck och skaded inte bara sin laptop utan även hans underarmar.

Nu fick ni också veta att det är onaturligt för män att få saker i rumpan! Annars borde han väl inte reagerat så ?








Cya in a bit (JAG SOV!?!?!?!)

Random

Nu har jag också min bloggadress i pmrutan :S

Veri veri lang dai!

Efter knappt ngn sömn alls så åkte vi till  landvetter och hämta denna tjommen :; ) d Var inte ultimat att sova 3 timmar innan teh road-trip kan jag ju säga . Men nu har man fått sig ett par blundar, sen att vet vart på golvet det gör inget, nu blir det dock snart däcken dirr, har blivit sämre nu me :S helt sjukt, suger pung iaf. Sen vart det stop i Boras där vi fick i oss lite mat och sanel en hjälm som "Robert" hade på sig :S helt sick!! Trots en rolig hjälm så fick inte sanel sig en ny mus :/  woho. Däremot gjorde jag impulskoep ! gshfsfh Usch nu ska jag lägga mig i min sköna säng . Men first a cup of "the" xD ^^



Cya in never!?

s

xDetta kan vara ett av de mitt spel jag gillar mkt!!! köp dirr!!

Boooom!!

-Ja så lät det igår närjag stte in ljudkortet!

Ni kommer säkert ihåg att jag sagt att jag skulle hålla i tävlingar! Ja här kommer den första!!

Dagen fråga lyder s¨åhär:
Hur lång tid kan en blåval vara under vattnet?

Vinnarna presenteras den 17 januari.

På!

Bättrings vägen! Jag är snart inte lika sjuk som jag varit de senaste dagara... PROFIT!!

Jag har nu gått över till ett stadie där ajg börjra bli lite orolig för min hälsa. Jag hostar inte, men när jag väl gör det så blinkar min strobelampa som jag fick idag: ) ..

Idag var min dag! Har utan tvekan världensbästa dator!! Fått hem lite nya kläder, och trots allt lyckades jag 7 timmars arbete idag :) ^^

Det blir dock ingen träning på några dagar . Usch tråkigt, buttteeeh! what to do?  Får la taigen missad tid med den som vill : )
Ni kan nå mig via telefon lr mail

0735679093
[email protected]

Dom?!

God morning. Yes im awake. Har sovit approx 3 timmar nu. Dock så mår jag mkt bättre n vad jag trodde att ajg skulle göra. Beror nog på att jag kört med en massa huskurer, så som kaninen, bävern och ankan : ) . Nu återstår bara att se om man orkar med jobbet , kort pass idag och första gången på 2 veckors schemat, ska bli riktigt kewl! Om jag bara kunde bli frisk.

Mitt rum börjar se lite mer civiliserat ut nu då jag har tagit bort allt som har med min sjukdom att göra, såsom papperitz, teakoppar, tepåsar, och förpackningar till massa skit som man tror får en att må bättre, tex en påse koks och ett paket otrivin. Dryga timmen kvar tills jag börjar, duschen dirr snart dåra !!!




z


Kewl 2 apdate! Not! Oke Alittle! cya i n a  bi t! 

?

Vad kan vara värre än att bli våldtagen av Allibaba och de fyrtio rövarna? Jo, att bli fingerpullad av kapten krok.

This is menu song that you by myself

OK Spanish Is  among us, or maybe not.  I realized it was a long time ago, since I rolled on the face    Just wanted to say this to you While you remember me 

1

Grattis till den fittan som va 50 k i 10 år usch! (på triss)

s

Har jobbat hela dan

Nytt år!

;)

Påväg mot bättre tider. Mja, förhoppningsvist! Det nya året började iaf bra med fint väder = att trumpeten kommer vara.... Usch! Måste lägga mig ner igen. Update never again!

Random is


Why Only Young Girls Should Strip - Watch more Free Videos

RSS 2.0