Uttråkad?

Har du inget att görra?
Gå in här och möt min brute!

!


da


Känns inte bra!

Jävla gift det är vad du är!!

Känns bra.

Frösta påsken i sverige då mamma inte orkat pynta! Ahhh finns inget härligare, det ända som känns påskigt är min bror till ägghuvve. Pain is pain to be surrounded by chicks, eggs and feathers.... Uschamig.

från ingenstans så är det inte fuckedup värme i rummet mitt = att man somnar lite snabbare. Tyvärr hjälper det inte mot idioter somr ringer fel 24/7. Japp det är j"onas" igen -.-. Nu verkar det itne som om de ringer fel, utan bara för att jävlas. Fyfan, tack vare de så måste jag somna om nu och vakna om x-antal timmar!









FUCK OF!!

My name is Domenic!

SJukt grymt! Alltså ! The Godfather II äger shittet!! Buy it dirr!

-

das

:O

Var inne på edvins blogg igår och läste att han gick upp kl 8 varje dag för att hinna med att göra mer på dagarana. Min första tanke va fuck de what never!! Men fan det är dock profit, man hinner med hundra tusentals grejer, bla springa! Ahh finns få saker som knäcker lukten av skog medans solen skiner i ansiktet på en. Samtidigt som man försöker undvika att snubbla på rötter eller trampa i gegga <- aldrig skrivit det ordet förut :S. Aja hur som helst! Mina trådlösa mickar funkar perfa! I love my life atm!


Nu blir det att röja undan lite granna ! ^^

FUCK OFF AND DIE !!!

RSS 2.0