WOho!

jha

Gott nytt år fan! : =)

Sleepyhead!

Det blir denna sen bär det av till sängen! Blir ingen

Det blir denna sen bär det av till sömnlandet. Det blir dock ingen "sov autfit" idag då jag ska sova naken i badkaret. Sugen ? Så är det bara att komma förbi : ) Promise!

^^




Ett styck Legend! Fyfan denna videon tar en tillbaks i tiden xD ^^

---

Fick nyss reda på att min humor suger :/&

Dagens Sov.Autfit!




Detta är då ett par Man kalsonger som jag ska tillbringa natten i.

Färg: Svarta och vita, samt en sömn i smaragdgrön.
Det häftigaste med de: De håller sig fast med hjälp av ett resårband, och när man tar av sig de så återgår de till sin ursprungliga form.
Det sämsta med de: De är inte så häftiga (bortsätt från resårbandet), sen har de snart levt klart sitt liv.
Köpta: På Dressman
Pris: 49 kr

xD

Rensar min mejl från skit och blockerar massa spamshit nu då hittar jag detta xD ^^  http://www3.olzzon.com/g/g.php?a=s&i=g32-03030-ed

Woho!

Fan vet att det var skit längesen jag updaterade. Men jag har inte velat skriva något!

Min mobil funkar! Japp den har vart cp i ca 15 timmar : ) . Idag funkar den!

Just nu så önskar jag att jag hade en tidsmaskin så jag hade kunnat åka tillbaks till 1989 och hindra skapandet av ett game show. Usch! Efter gårdagen så kommer jag nog aldrig spela detta mer. Kanske för pengar eller ett blåsjobb. Men annars nea!

Sen vill jag påminna mina läsare (som är få, men trogna) att jag kommer hålla i tävlingar här på bloggen. Jag tänkte vänta med den tills imorn men nu sitter jag ändå här så den kommer upp om ngra mins.



Cyaa in a bit : )

Update: Tävlingen kommer ta sin tid pga av regn....
Update2: Jag kom på att jag vart jätteseg idag då man tränat 2 pass. kl 10 och 15 . Arouga!

What noW?

Hmn.

Long time no seen!


Jag har haft spelkväll! Det var roligt.

Jag har haft kompisar hemma hos mig. Vi tittade på film. Det var roligt.

Jag har varit i smålandsstenar. Jag spelade guitar hero. Det var kul.

Japp och det är vad jag har gjort istället för att updatera dig!


Idag hmn,. Vad har jag gjort då ?

Jag vaknade runt tio tiden skulle jag gissa på, då jag svarade på ett sms ! Sen somnade jag om och vaknade lagom till lunch. Men inget åkte in. Istället gick jag upp ( och detta glädjer mig att min familj är lika lata som mig) och fick ta ner granen. Men den ska tydligen inte pyntas nnu. Utan det blir imorn. :S Random! Sen gick jag upp till mitt rum. Där sitter jag nu. Jag har legat i sängen och tittat på how stuff works. Det var intressant. Jag lärde mig om kalkoner. Det var kul. Sen tittade jag på numb3rs. Det var kul.

Snart kommer en kompis hem till mig. Vi ska ha roligt!


cya in a bit!



 

Zomg!

Messiah på TV!

Om ungefär 45 min så är det officellt den 19 december = 5 dagar kvar till jul : O .

Jag önskar mig inget speciellt så jag har ingen önskelista, men här ska ni få en lista på saker jag inte vill ha :

- Burkmat (varken för djur eller människor)
- Sådana påsar med såser
- Adventsljustake
- Julgran
- Pennor
- Djur
- Städartiklar
- Falska förhoppningar
- Vatten
- Ris
- String
- Sexleksaker
- Väckaklocka
- Stege
- Lampor
- Tomma blomkrukor
- Grönsaker
- Pärm
- Ritblock
- Mattor
- Toalettsits

Denna lista kommer att updateras och troligtvist vara aktuell resten av mitt liv.

See ya later!

00:NnuMer

Miami Vice på TV!


Känner mig skum idag! För mkt kaffe? För lite kaffe :O ? För Ensamn ? Eller kan det vara så att jag börjat göra detta ? Zomg! Dnt hope! Slash du får avgöra då vi förmodlingen ses imorn! Var fkn ärlig ok !  Då vart detta inlägget helt värdelöst, då slash loggade precis! : /

KL 00:MKT

Cheers på tv!

Kaffe gjorde mig till overKillen :/

Under de senaste timmarna har jag upplevt hela mitt liv i fastforward, mycket intressant och framförallt kul. Detta fick mig att inse att man inte är tonåring så länge till. Så jag tänkte att ett lite gäng som fyller 20 nästa år ska samla ihops sig och göra något riktigt dumt! Hade tänkt mig något i stil med one guy one cup . Så man har verkligen kan ha något att skratta åt och skylla på att man vart ung och dum. Eller varför inte tatuera sig med teksten Don't you feel like a hummingbird? Det skulle väl vara skoj ? Eller är jag helt ute och cyklar.

Nyway fick reda på att jag är tydligen den ända som klär av mig naken då jag pratar med personer av det motsatta könet i telefon. Fan trodde att alla gjorde det :S snacka om att jag fick en chock då Eldin skrattade åt mig .






See ya in a bit!

LMAO!?!?!

http://en.akinator.com/#

Världens Grymmaste ande ! Gå in !

Lmao!

Hej Edvin!

Lmao!

jag vill skriva något så onintressant att blogg.se kommer lägga ned denna blogg . men vet inte vad. förslag? :S

Dagen!

Idag har jag gjort jättemycket : )

Efter att ha sovit dåligt så vakna jag senare n vanligt 1530 :O Bara en timme innan vi drar till träningen. Så dagens frukost/brunch/lunch och för vissa  /middag lr neah ahh iaf bestod av två mackor och en burk  tonfisk med lök : ) .  Efter att ha rensat kylskåpet på rutten mat och dylikt, begav vi oss till träningen : O

Slut

Nu var det snart slut. Utan att kolla på klockan känner man av det, eller så beror det på att tv-shopp precis börjat sändas på 6an, brukar vara lite segt nu när det är så lite kvar. Men av någon anledning känns det som mo det kommer gå snabbt : ).

Jag kom på att solrosfrön är något av det bästa i världen. Det är fedt billigt, håller länge ( vetenskapligt bevisat, då jag och slash spelade x-box i 7-8 timmar och vi hade inte ens gått igenom halva påsen), fettsnålt och fedt gott : ) . Så istället för att köpa en Winsor Pilates Circle Senes så kan du byta ut chipsen mot solrosfrön : ) . Om du nu av någon anledning redan har en sådan så tycker jag att du ska lämna tillbaka den eller sälja den på blocket. Har dina 30 dagar ej gått ut så får du 33.2 påsar solrosfrön! Helt otroligt inget skämt! 

Det tragiska med tv-shop det är att det kan vara mer underhållande n en film som tex My Little Eye (Titta inte på den). Usch Usch. 


xoxo slacker boy!  

Usch

Skulle kolla min mejl nyligen så var det nyaste från "Windows Live Messenger ([email protected])"

Alla som känner mig vet att jag hatar msn, pga onödiga funktioner mm. Då får de för sig att detta mejlet (*) ska få fler folk att använda Windows Live Messenger  Usch !


*Vi hoppas ju förstås att du ska gilla nya Windows Live Messenger. Men om du mot all förmodan skulle tycka att det suger så har vi en glad nyhet: I nya Messenger finns det en massa olika sätt att berätta hur du känner.

Spela till exempel in ett filmklipp och ha som visningsbild*. Mejla, chatta, ring eller se till att verkligen få fram vad du menar genom ett videosamtal. Spela spel, dela foton eller se till att göra dina bästa messengervänner till favoriter i kontaktlistan.
Som alltid är nya Messenger helt gratis. Så egentligen är det inte ett nytt Messenger, bara ett bättre och ännu mer uttrycksfullt.


Såg en till sak nu medans jag tillverkade detta inlägget. Från jamba. VEM FAN VILL SE NÄR ANNA GER EN SKÖN MASSAGE för 30 kr i månaden ? :S

Random

Såg nyss Beylies reklman nyss . Sloga: Lyssna på dina läppar. Gäller inte mig och Slash! Senast jag och slash drack det så vart det inte världens bästa upplevelse. Efter att ha druckit lite av varje så skulle vi ta något gott . Beylies! Woho! Efter bara en "shot" så stod både jag och slash över diskbänken och gjorde massa konstiga ljud. Det var det momentet som hade mest blandade känslor på länge. Asså!
'

: )

Ja vad har jag gjrot idag. Jag vaknade för första gången 12:46 då min mobil ringde. Det var ngn randomsnubbe som har ringt fel... Igen. Alltså mitt nummer kommer man tydligen till om man slår ett kortnummer som tillhör gvd-kommun. detta har förstört min sömn ett antalgånger. Usch. Jag tror jag dör.  I sommras var det fan varje dag som den ringde och folk sökte Jonas, och ingen fattade att jag inte vart jonas. Usch, utan på dirren fråga de om jag tex kunde fixa en tvättmaskin och komma och kolla soprummet osv.  Nu i efterhand borde jag fan pallat mig ner till Tallens Dagis lr va fan det heter och "fixat" ´maskinen och påstått att jag skulle fått betalt i kontanter.

Nyway så somnade jag om. Tills jag fick ett sms. som jag av ngn anledning svarade med en smiley. Jag sov inte påstod jag. Men det gjorde jag. Jag somnade om igen, *brr, brr (+ turkisk musik)* Jag fick ett till sms.  Uscha mig! måste lära mig att sätta på ljudlöst innan jag lägger mig.

Men men nu vart jag vaken gick in på WOW och loggade efter några timmars questande. Sen åkte jag upp till samhället för att göra lite ärenden då sanel följde med mig. Men vad vi itne insåg vart att kl var 1800 och alla butiker va typ stängda. Detta slutade med att vi cruisade runt i gvd i en timma sen ut i skogen. Vi tog en sväng förbi sanells hus, ja från ingenstans, där sanel fick ta över ratten lite. Efter lite körning på grusvägar så beslöt vi oss för att åka till Boraryd med å. Sen insåg jag att kl vart mkt så vi begav oss hemmåt. Efter att ha knullat sönder sanel i hans egna säng så drog jag hem för att packa mina grejor till jobbet.

Dagens bästa människa genomtiderna hittils : Adam Lillvik. Anledning : Åkte från a.torp till Gvd för att köpa mitt mansgodis : ) <3 till honom.


Om du av någon konstig anledning skulle vilja fortsätta läsa denna blogg så säger jag vi ses om någon timme.

What?

Wha?  Vissa vet inte när det är nog: O

-

Välkommen till världens mest onördiga blogg. Jag lovar. Detta kommer bli första och sista gången du kommer gå in på denna.

Ni ska komma ihåg en sak. ta mig inte på allvar! Lita inte på allt som står här. Lita inte på allt som inte står här. Lita inte på något!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0