Fyfan!!!

Har vart utan internet i drygt en vecka.. Fan hade det inte vart för det fina vädret kan ja lova att jag hade gått under..
Har hunnit med en jävla massa, samt att det har vart grillning 24/7. Livet är härligt, har dessutom vart ledig hur mkt som helst, dock pga flyttade föreläsningar :P Fått finbesök har jag hunnit med me. Både från götet och gislaved :) Galen helg resulterade det i. Vi va fan 3 st på Oleo.. Jag joel och edvin. Så jävla sjukt, trodde sådant bara kunde hända i byhålor, antingen så har jag fel eller så är växjö tydligen en byhåla.. Aja gotta hurry grill again och goodbye mister :( You'll be missed.. 
Pace!

NearDeathExperience

Fyfan. Gav mig på något som jag inte gjort sen högstadiet. Ett under att jag kom hem i ett stycke, men de va nära att jag inte gjorde det alltså. Inlines fyfan va kul de, hurtiga dagen har de vart alltså. Underbart när föreläsningen blir inställd. Glass har de blviit nu me.
Grill idag igen sen möte.
Pace!!

I hear you talkin', but you ain't sayin' nothin'...

Om igår var en barnslig dag så motsvarar dagen en vuxen dag. Börja me föreläsning, uscha skolan sätter igång igen:P Jävligt synd alltså, men snart långhelg iaf, kluven om man ska vara kvar på Campus eller ta sig en trip till Gislaved fortfarande dock. Gym uppföljt av seriös matlagning och sen vart det intervju. Verkar vara nästan spikat att jag ska spendera nästan ett halvår där iaf.
Efter intervjun trodde jag att vi skulle grilla och bara njuta, men så fan heller. Däckbyte på 2 bilar varav en bil hade "punktering" som drog ut på tin'. Blev dock inte Evedal ikväll utan blev Campus, kindoff a downer, plus att jag och Tulek fick käka själva bara för att Micha ska vara överambitiös och grilla kyckling. Men gott som fan vare :P
Har inte vant mig vid min temporärt ommöblerade lägenhet, som tar in mer plats. Men va gör man inte för StyrelseCrawl med SkåneS?:P
"Lord thank you for waking me this morning, feels so good to see another day dawning. But for some it was not a good morning. Never take heat until you wan't it. Because the miseries of life is so haunting, no matter what we say or do there's no changes. Lord when will you understand that you are the only one that got the blueprint to the master plan, the one that was made to rule this land"

Pace!

BestSundayEver!

Börja med att cruisa runt i Växjö, sen testa en Thai House, var helt ok men hade kul iaf och satt på en tuk-tuk. Blev en sväng till 5-års åldern igen, eller snarare till Evedalbadet och verkligen lekte. Var inte igår man gjorde. Ska avsluta denna härliga söndag med att glo på alla serier ja missat på senaste.
Pace!!

CoinFlip

Som sagt, fukkade upp min sovmorgon, men lika bra va de kanske, fick jävligt mycke gjort ändå, städad sig lite, tränat sig lite. Har även haft världens segaste föreläsning.. Somna nästan. Blev kalasdag med alla nationerna senare på kvällen med skattjakt och grejer. Tro fan att lag Yaaay! vann me :) Lyckades skrapa fram en snögubbe ur kylskåpet, stolt I must say! Sen bar det av offcampus till Chilli, Dado och Jessica med torsdagsmys, middag och film. "Himmeln är oskyldigt blå", bra film rekommenderas starkt!  Riktigt nice vart de..
Pace!

You win some, you lose some...

Fyfan va seegt... Trodde vi började kl 08:00, men nej! 13  börjar vi tydligen... Lite sådär rastlös är man nu, orkar dock inte plocka undan något nu. Drar en snabb frulle + gym så blire säkert bra..
Pace!

Kvällen förstörd..

Detta får vara uppmuntring...

Draining brain-day...

7:55 - 09:05, original planned. Ended up in Växjö 11:03 not cool, / och jag måste vart de mest irriterande passagerarna på tåget alltså, men fun vart de. Ända tills vi kom till Värnamo. "Ett tåg blockerar vägen, ersättningsbussar kommer, men vi vet inte när". 2 bussar kom vi tog den senare då alla sprang och fyllde upp den första, väl på bussen fanns en överraskning :P Long time no see på den.
Vart lunch med / och david typ. Hem hänga upp gardiner, sen blev det Campus-runt med Davidz som blivit dement av någon anledning xD Dagen slutade med att vi åkte till Älmhult ( kan kryssa av det på min lista nu) som jag vartväldigt positivt överraskad av, mö större än va ja trodde. Där blev det Älmhult-runt följt av Saiko som tydligen har världens bästa jordnötsås, damn rekomenderas starkt! Fick även träffa familjen Tulek och Nunez härliga päron hade de båda två.
Back on Campus nu, damn skulle tagit med mig en Capri-Sonne alltså! but whatevvahh!! Skype it iz now!
Pace!!

Another day another place..

30 för 30 är avklarat. Sjukt snabbt tiden går.. Blir back 2 Växjö imorn med /, early train me. Denna helgen har kännts som tiden direkt efter man slutat skolan. Ska nog släcka ner, dra en re-run med en capri-sonne och undvika att dygna.
Pace!

I'm thinking maybe...

Shit, av någon anledning fick jag ångest när jag närmade mig Gislaved idag. Känns inte alls bra, speciellt när det är första gången sen nyår som jag träffar familjen. Usch känner mig taskig mot de att komma hem och sedan vara helt emo. Får förska fixa de imorn på något sätt, det löser sig som timbuk säger. Mitt rum ser iaf inte ut som ett magasin fullt av brosan kläder iaf. Ska försöka få upp mitt psyke med en Capri-Sonne och en film nu iaf!
Pace!

black holes and revelations

Fyfan gött de va å spela boll idag. Kallt som fan var det dock, och känner att mina öron kommer ramla av när som :O Märktes även att jag måste köpa in nya lungor alltså, iofs var de inte bara jag som behövde det :P Blir nog dusch->mat->maxrelax eller kanske tvärt om :P
Pace!

Problems only occur when you seek the easy way out..

Andas ut lite och njuter av att vi fått helg igen. Deezzee drar ikväll och gruppen minskas, jarru.. Har mkt å skriva men är för ivrig för att testa om min plan kommer fungerar så..
Pace!

You snooze you lose..

ahh Snooza en gång för mkt. Nu sitter jag här och messar classmates istället.. Ahh tur att de va den mindre roliga kursen man missade iaf :P Sjuk lång aktiv dag igår. Skola/plugg fram till fyra, sen käka på thai phay eller va de hette, avsluta dagen med 21:an på gymmet. tror inte mitt psyke är van vid att vara aktiv så länge. Var ändå ett tag sen man hade föreläsningar:P Aja måste göra något vettigt nu iaf.. Typ sätta på musik och fixa matlådish :)
Pace!

Jag vet fan alltså..

Sun is shining... asnice väder, synd att man är traped i biblan med mr vestlund! Gym snart dock, but first food!

RSS 2.0