OKi!

Dagen D närmar sig!

!

Vissa jobbar på bank andra lever livet som mötley cru :O

God....

God übermorgon!!  Kl är fukkad och jag dunerar på om jagska gsova en stund till eller dra vaken dirr!hsyat by låter det som om jag går och lägger mig en studn iat.
DOck 2 h tikl hölgskole provet . FDunderar på att ajgöra det onyjkert, blir nog sjut bra så!  ajar ring och väck mig om 45 min !
 

Hoho!

Good Mor...Night peeps! fsa

Idag skulle man vara Crazii taxii åt Kroonan! Men sickken överraskning jag fick när jag anlände! En liten Slashibashi skulle också med ! Woho! Part-A! 
Destination Polizia!  Y? Kroonan skulle fixa pass, men vänta vi gjorde ju ett pit-stop @ Slash. Detta pit-stop kan vara det bästa man någonsin gjort, eller det kändes som det atm! Vi fixade iaf flygbiljett + hotell till Michael Jackson, dessutom förlängdes våran vistelse i London med 4 nätter! Profit säger jag bara!

Then we went of! Polizia, Donkan, Slash, Slash, Låteri, Banken, Hem!

Profitdag som fan!

afas

Utkast: Alltså jofre!!! ...

Alltså jofre!!! Linda visst chansen fanns. Men va fan gör du i WipeOut?!??!1 FUCK DE WHAT?!?!!!

Jahojappp...

Hello Schoolgirl blir det nu iaf

Update: ALLTSÅ BADBEATAD 2 GGR IDAG. Köpte två st Filmer med Japp AUido no subs!!! FAK!!!!
Min hjärna är inte på g för att lyssna op jap/kin/kor/mand/annat språk förutom engelska och svenska! TAH!?

WHaat?!

Lägger mig i sängen och dör långsamt...

LOl!

Andra tv-spelsåkommor

  • Wiitis: Ihållande smärtor i axeln, efter träget fäktande med Nintendo Wii-kontrollen. Spelvärldens motsvarighet till tennisarm.
  • Nintendinitis: Intensiv strålande smärta mellan handled och armbåge, i regel orsakad av små, repetitiva tumrörelser med spelkontrollens analoga spakar.
  • Nintendotumme: Svullnad eller blåsbildning över tummen efter ivrigt knapptryckande.
  • Musarm: Karakteriseras av värk och stelhet i arm, axlar, handled och fingrar. Musstyrda datorspel är en riskfaktor, eftersom man spänner musklerna under stressmoment.
  • Trumblåsor: Blåsor mellan fingrarna. Uppkommer efter ett par timmar med leksakstrummorna till musikspelen Rock Band och Guitar Hero.
  • Singstarhals: Heshet och svalgsmärta efter för hög stämbandsaktivitet vid karaokespel.


Dagarna som vart..

 För 168 timmar sedan stod jag, Slash och Wallisen inför ett mission. Objective : Get ticket for the Michael Jackson show This is It. Som ni redan vet så klarade vi detta mission, men inte utan några farthinder. När klockan vart prick 08:00 satt vi vid var sin dator och försökte köpa biljetter, det såg väldigt ljust ut för oss när Slash fick en väntetid på 2 minuter, samtidigt fick jag en väntetid på 5 min och Wallisen på 8 minuter om jag minns rätt. Hursom helst så gick Slash klocka ner till less then one minute, medans min stod kvar på 5 min och Wallisens gick åt helvete, alltså väntetiden minskade och ökade hela tiden.

Klockan försvann från Slash skärm och vi var nästan övertygade att vi skulle få tag i två biljetter, men istället för att se en sk seating chart får vi se ett Error medelande aka Slash var out of the game, och det samma gällde för mig då min väntetid fortfarande var 5 min. Men hoppet kom snabbt tillbaka då Wallisens väntetid började minskas drastiskt 4 min , 3 min , 2 min less then one minute. BAM! Vi var inne!

Vi hinner bara precis se sidans innehåll i några sekunder då hans skärm lägger av. Vi vågar inte trycka på några knappar, jag drar fingrarna över touchpaden som en dåre, ingenting händer. Jag försöker igen, BAM BAM BAM BAM!!!! Houston we've got contact(Skärmen gick igång igen)!!!

Stressade som fan(då man endast har några få minuter att genomföra köpet), börjar jag och Wallisen hjälpas åt att fylla i personuppgifter and so. Vi trycker på next. Sidan uppdateras men vi kom inte vidare, istället kommer vi tillbaks till sidan med personuppgifter, vi måste skriva in allt igen. Slash går in och ut ur rummet av stress, jag försöker dirigera Wallisen med en darrande röst, medans han själv sitter och fyller i allt från början.  Nu var allt rätt, alla rutor ifyllda, kortnummer stämmer, adress osv. 

Wallisen för muspekaren mot next-knappen ännu en gång. Adrenalinet börjar pumpa ut i varenda cell, vi är ett musklick från att ha 4 st biljetter till This is It i London. För varje millimeter som musperkaren närmar sig knappen, han trycker ned knappen, släpper, sidan uppdateras och vad får vi syn på. Jo det kändes som om Tyson kom och boxade oss i ansiktet med texten : Sidan kan itne visas!

Jag höjer rösten lite och säger tryck på skicka igen, tryck på skicka igen. Istället för att komma till startsidan får vi upp en sida som visar att vårt köp är bekräftat. Denna happiness var otrolig, ordet JAHA upprepades nog 100 gånger samma sak med menignen, Vi hade visst Michael Jackson biljetter eller som Vi skulle tydligen på Michael Jackson!!

En del fick möjligheten att höra våran glädje några få minuter efter vi fått reda på detta då vi ringde runt och väckte folk med detta medelande! Jag tror inte någon av oss har någonsin vart så glad för att bli kallad Hora!

OBS! Vi är bäst i världen!



Detta firades med  sömn, träning och utgång i Växjö.
 
Jomen, efter träningen bar det av till Växjö och jag kan ju säga att vi haxxade oss fram ända fram till Helenes dörr!
Kvällen började med hajk till fritidsgården, som tydligen låg jättenära. I disagree. Där fick vi rösta på Stormkings och varsitt randomband, mitt blev Brainchild eller något liknande. Sedan var det dags för mer hajk (fan heter det ens så:S whatevva), tillbaks till Eriks lägenhet där vi lämnat våra fluids och sedan bar det av till PrePartA. Destination Sandras lägenhet.

I must say lyckad kväll med trevliga möten av såväl kända som okända personer, och dessutom en högodsarträff, Mr Dravegård. Anywho så drog vi oss in till Pauze där underhållningen bestod av GH och booze! Efterfesten bjöd Sandra på, där det dansades moonwalk och pratades (btw om ni vill väcka Kroon, så räcker det att nämna analsex)!
Ni som vart där vet och er tackar jag!



Största delen av lördan levde jag som en kung, jag låg på en madrass i tolv timmar och njöt av specialbeställda mackor, pommes och härlig pigelinsaft. Detta tack vare Larry & Sandra, som för övrigt borde ha chargat för denna hospitalityn. I brist på annat och saknaden av frisk luft, tog vi oss en roadtrip på 7 km, som visade sig vara totalyworthit! Riepleys belive it or not: Pizza för 35 kr. Ja den var stor, ja den smakade gott. Dock 2 minus, väntetid på 40 min och dryg sås.

Att klockan hann bli åtta på kvällen innan jag och slashibashi hit the roads har sina förklaringar. Vi haxxade oss ännu en gång igenom Växjö, och för första gången i mitt liv har jag åkt längre än 1 mil utan att lyssnat på musik i bilen (ja det är sick N' crazy för mig). Tack vare Slash mage fick jag chansen att testa Fanta Pineapple FYI så var den profit as a muttafukka.

Efter att ha lämnat av Slash blev det besök @ basement men short 1 dock, för trötta hesten var troet! 



10o'clock dags att vakna. y? Matchdags, spelade om kvalplats mot Hylte. Vi komut vinnande ur den striden, och de, de e naaaaajs! Nu väntar kvalmatchen mot Flottan och jag skriver inget mer om detta.



Resten av veckan har vart rätt tung eller ahh, den började i onsdags då man jobbade 2 st skift och idag nattish. cash is king. 

Gone Fuck yourselves!  

Fem myror är fler n fyra elefanter....

Kaptain obvious...

en kalkon är fetare n en smal elefant
en gris är mer rosa n en grön get
kanel luktar godare om man har en näsa
ett hotell är som ett horhus utan flickorna

(00:11:13) Sippi - UHUUUUUHH!!: dagens ilandsproblem, hårddiskarna tar slut för fort och orkar inte bränna ut >.< 300 gb filmer på min hårdisk atm

ilandsproblem
vet inte vad som händer till helgen
skrivkramp
hunger

Det spårar ur...... Sorry

Det känns bra nu...

Lyckades fan somna tidigt igår, säger bara det att jag är master på att vända på dygnet ;D ^^ Nydushad, utvilad sitter jag och njuter av ett nytt randomavsnitt av The simpsons. Nu blir det lite furre! Has a nice dayt!

Sommar!

AHhh vad skönt det var idag när jag vaknade och chockerades av att det var 6 fucking grader ute : ). Tog då möjligheten att gå ut och byta lampor i bilen. Sedan tog jag en randomtrip till boraryd xD Yes I did ! xD
Luktar brillor snart ^^, ahh eller iaf om 2 - 4 veckor så ska de användas flitigt :P ^^ Kan heller inte var väldigt långt tid kvar tills man kan njuta av att få blotta sina ben : ) ^^

Is it over?

Jag har nu bestämt mig för att avsluta detta kapitel och stänga igen boken. Men innan boken stängs och bränns upp i min kapiteleld så ska vi kolla fördelar och nackdelar.

Fördelar:
Du gör mig väldigt lycklig på något sätt
Du har givit mig relationer till människor som jag annars kanske inte pratat med
Du luktar gott
Du lyssnar alltid på vad jag säger
Du ger mig tur
Du bryr dig inte om vad andra tycker
Du ljuger aldrig

Nackdelar:
Du suger livet ur mig
Du ruinerar mig
När du inte finns här känns livet förjävligt
Du ringer aldrig
Du svarar aldrig på mina frågor


















































































Mer fördelar n nackdelar happ då fortsätter vi läsa boken : )/:( Fan eg borde jag sluta snusa. Men DET ÄR FÖR JÄVLA GOTT!!

MJ!!!!!!

asfasf



VI FICK 4 BILJETTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"

SLASH FÖRLORADE ALLT SHIT FYI!

Snöbollskrig...

Hur längesedan var det inte man hade det. JO 5 minuter sedan, fyfan vad kewl det vart det iaf:P Fyfan längesedan man sprang runt, flåsade som fan, frös om händerna och var kall i nacken. Sen kom vi in nu och vart inne i cirkus 3 minuter och Wallisen har hunnit med att käka 14 geisha xD No joke! Dessutom vart det perfekt snö. åhhh vad kramgo den var, dock misslyckades jag med att göra en snögubbeitz! ^^ Aja have fun  gaylords!


FUCK OF! dfsad


Update : Det var 18 st på två minuter, geisha alltså. Det var även 98 snöbollar som kastades under denna halvtimmen : )

Update: Slash trodde tydligen att han vann war of the snowballs! ?!??! Skämtarn?

Update: Houserules

FY SKÄMS PTC!!!

HOra

Visst saknar folk humor. Jag är snäll och skriver här så att ni slipper gå in på AB:P ^^
Anmäls av The Parents Television Council Den amerikanska animerade tv-serien ”Family guy” har återigen hamnat i blåsväder. Nu anmäls serien för olämpligt innehåll av föräldraorganisationen The Parents Television Council. – Tittarna bjöds på bestialitet, orgier och bebisar som äter sperma, skriver organisationen i ett pressmeddelande. I avsnittet som PTC nu valt att anmäla sitter familjens bebis Stewie Griffin och äter flingor med mjölk i en scen. Mamman Lois öppnar kylskåpet och upptäcker att det är belamrat med mjölkflaskor – och frågar huvudkaraktären Peter var all mjölk kommer i från. – Åh, tack för att du påminde mig... hörrni allihopa, en del av mjölken i kylskåpet är inte mjölk, det är hästsperma. Jag har blivit hästuppfödare, svarar Peter. ”Genomsyrade hela programmet” Detta, och flera andra scener i avsnittet, är det som upprört PTC. – Fox bjöd tittarna på alltifrån gayorgier till bebisen Stewie som åt flingor med sperma i stället för mjölk. Och om inte det vore nog får vi se huvudkaraktären Peter stöna när en häst slickar hans nakna bakdel. Det explicita innehållet var alltså inte isolerat till ett enskilt segment av showen – det genomsyrade hela programmet, skriver PTC i ett pressmeddelande. PTC uppmanar nu alla sina cirka en miljon medlemmar att skicka in klagomål till Fox, som sänder ”Family guy” i USA. ”De kan suga min ...” Organisationen har tidigare kritiserat ”Family guy” – och när seriens skapare Seth McFarlane tillfrågades om PTC i en intervju förra året svarade han: – Det är som att få hatmejl från Hitler. De är bokstavligt talat hemska människor. Jag har läst deras nyhetsbrev och besökt deras hemsida, och de är genomruttna. – För att vara en organisation som bygger på kristna värderingar tillbringar de väldigt mycket tid med att hata folk. De kan suga min ... PTC har även kritiserat och anmält tv-serier som ”Nip/Tuck”, ”Las Vegas”, ”That 70s show”, ”Vänner”, ”Simpsons”, ”Dexter” och ”Gilmore girls” – med varierade resultat.


Jävligt fukked up tycker jag att detta är . Alltså det är skam för humor!! FYFAN!

Ekologisk öl..

Hur jävla manligt låter det?

Fortsätter med Slumdog!


Livet är underbart!

Efter Bambu tar man av sig och lägger sig under täcket och lyssnar på Luquid Dance, lite Pidgin och spelar det avancerade spelet Hjärter!

Life is good!


FUCK OF!

Fan!

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUK FITTA HORA BÖG SLAMPA KUK SVIN RÖV APA BAJS HELVETESTRANSFITTA OLLONSAFT KAMELTÅ HUNDMAT MED APHJÄRNA I!

Thats how  I feel! Ni kunde det bara inte huh? .. FYFAN!

Min nya låt.

Först och främst vill jag bara säga att det nog bara är jag som älskar denna låt xD

Fyfan nu gubbar!

Jag vet att ni kan klara av detta, förvisso så är det inte världens bästa förutsättningar ni har. Men det var ni själva som satte er i denna sits. Så snälla ni visa dom varför jag älskar er så mycket, visa varför jag är så stolt över er, visa att ni kan lösa problem, visa att ni är bäst helt enkelt!

Om nu ni klarar detta mission ni fått så lovar jag att göra precis vad Slash vill i en hel vecka! Så snälla do it! I love u guys!!

Helgen...

Fredag
das

Ja i fredas bestämde jag mig för att göra mig av med alla mina kartonger som jag fått på posten. Ahh och som ni ser så blev det en hel del. Medans jag höll på och städa ringer Edvin som ville komma och hjälpa till :P Snel hest! Detta ändrade städningarbetet. Nu var det inte bara kartonger som skulle iväg till återvinningsstationen, utan allt som var skit. Fyfan vad mkt skit det var alltså, allt från gammla skolböcker, från 4:e klass alltså xD, bla en engelskabok och femtio ton stenciler från Swaziland. Men nu finns inte dessa skolminnen kvar längre, eller jo in ma brain :P. Det var dock jävligt skönt när allt vart klart, och jag är väldigt tacksam för hjälpen : )! Efter detta tunga arbete kände vi oss förtjänta av en pizza, fan rätt längesedan man åt en sådan. Gott som fan och totaly worth it var det iaf!

Fredag MainEvent!
gdsgdjg
Fifa turren som det snackades så mycket om för någon vecka sedan blev verklighet i fredas, även om deltagar antalet inte vart lika högt som jag väntade mig, så hade vi jälvigt kul! Ännu en gång får jag bevisat att det är kvaliten och inte kvantiteten som räknas. Ahh det plus ett flak Falcon xD.  Vissa tog en och en annan RedbullVodka, men inga namn här. Han gick iaf berserk xD. Jag kan ju säga att vinnaren av denna turnering förtjänade det :) Jo ni gissade rätt, det var jag som vann! Kvällen aka gryningen avslutades med jag och Sanel i samma säng, och Edvin med brushan :P Now this is worth doing again! <3


Lördag/Söndag
eeeeeeeeeeeeee

På lördagen väcktes jag av "Hadouken!" och "Shoryuken!" som upprepades gång på gång. Japp edo & sanel pgade Street Fighter IV. Jag joinade ett tag, och när jag värmt Gorbys så skulle de dra hem. /cry. Tycho skulle eg ha anlänt i lördas, men han missade bussen pga dusch sa han iafxD. Men hans mor kom iaf, long time no see på henne fan. Så resten av lördagen spenderades med att köra runt folk och ännu en gång Fifa, fast denna gång vart det på karriären som jag och Wallisen kör :) Bradford City i Barclays Premier League! We are the best! Med tanke på att det vart match på söndagen blev det ett väldigt tidigt besök hos kudden, belive it or not kl 12 :O Shit my god!

SOendag. Upp kl 8 och sträcka på sig, somna om och vaknar halv nio, somna om igen xD Vakna runt niotiden och låg i sängen ett tag, gjorde mig en schnitzelmacka och sen plinga de på dörren. Mot a.torp vi begav oss! Där väntade en buss som tog oss vidare till växjö. Där det spelades en mycket underhållande match må jag säga, och yes! Vi vann! Mycket härlig vinst!

Väl hemma fickjag äntligen träffa mr Tycho. Long time no see på honom med btw, rätt mkt catch up vart det. Vi bestämde oss för att gifta oss igår iaf. Detta var något våra morsor inte gillade, det slutade med blod, svett och skratt och ev break up med våra familjer, de påstår att vi är bröder och vägrar acceptera att just jag och han skulle gifta oss. Men fuck de what.

Idag är det fcking måndag och jag får äntligen träna, jag har dock en känsla som säger att det kommer bli rätt mkt fys idag. Men vem vet, japp om dryga timmen drar jag iaf!

FUCK OF!



Dagens låt xD

Daka Da Diki Diki Daaaa Da Daya Da Diki Diki Dayyyy Da Ka Diki Diki Ehhh Doom De De DeDe Daa Didiliydidily Dooo

Jaha!??!

Jaha... Alltså jag vågar inte skriva vad som kan hända för kommer bli så ledsen om det inte händer. Men FUCK OM DET HÄNDER! Efter det kan jag dö!! FYFAN ALLTSÅ!!!

Noway José!

Joho! Tycho kommer på loerdag! fifan alltså värsta längesedan man såg honom. Fan ett tag var man ju i gränna var och varannan vecka. Men har lugnat ned sig rejält på sistånde, i might say. wich suxx, anyway så kommer han nu på lördag. Vet att det bara är jag som bryr mig om detta, men tycker att det är roligt att jag vet att jag kommer ha en lyckad helg nomatter what! So, gonefuckurself!

Visste du att..

Håkan Hällströms skiva hyllas tydligen av alla.

Synd Wallisen...

Men du liknar Lillefot, i Landet för längesedan . Så är det bara, acceptera det. Fan va glad att du inte ser ut som en buttcrack. Tänk på folk som gör det, och du blir upprörd för att du liknar en sådan söt varelse som Lillefot. Fan du gör mig ledsen. Var glad att du inte är lik killen som knullar en häst i näsborren!



FUCK OF!

Woho

da

Niklas

xD

Jag och slash snackade lite kort om dollarns värde. Som ni ser tog han det ganska hårt...adgadg

Mer flail kan det inte bli...

Pappa sa åt mig att hämta tidningarna, jag ba fuck de what? Vilka tidningar. Han dumförklarar mig med att upprepa samma mening. Så jag gick ut och kolla i brevlådan (Detta skedde för ca 30 min sen), och som jag trodde så var de redan inne. Jag gick in igen och visade honom att de låg på köksbordet. Ja men detta är ju västboandan säger han då. - Ja?`?!?! Det är onsdag idag :S. Han börjar skratta....

Det visade sig att han trodde att kl var sex på morgonen (imorn) xD! Jag lollade hårt och högt, och kallade honom för dement. Skulle jag inte gjort, nu sitter jag här med en blåtira och 3 brutna fingrar....

Jahoja!

Det har börjat igen. Jag trodde detta var slut, men neeej! Vi ska fortsätta att ringa Micha och fråga om det är "Jonas" från kommunen. Jag vill inte laga era diskmaskiner, jag vill inte laga era tvättmaskiner, jag vill inte hjälpa er med era stängsel, jag vill inte komma och kolla vatten och elmätarn. JAG VILL INTE ATT NI RINGER MER! Alltså hur svårt kan det vara att slå rätt nummer. Varför ska jag, just jag få dessa samtal, och helt olägligt kommer de me. Mellan 10 och 16, uscha mig!  Det värsta av allt det är att hälften ringer med dolt nummer, så man måste ju svara, och svarar man inte ringer de upp igen efter 5 minuter. Så jag tycker att du "Jonas" eller vafan du heter ska ta och byta nummer eller se till att alla dessa galna människor får rätt nummer. Jag börjar bli jävligt trött på detta, hade jag bott i US and A hade jag stämt dig xD ! Ahh nästan iaf, men då hade jag iofs inte haft detta nummer och då hade jag inte blitt störd av dessa människor. FAN VARFÖR FÖDDE JAG INTE I US and A ?!?!




FUCK OF!

Singstar

tw


Nobody can kick it like we do !

Thanks <3

Mycket jobb, ingen träning, men ack så mkt fritid ändå :S

Den största delen av veckan har spenderas på jobbet, and theres more to come . Känns bra på ett sätt att få jobba så mkt, för som alla vet så, CASH IS KING! Lite tråkigt bara att ajg får "dawliga" tider, "dawliga" foer me no praticipate can do @handball! /cry på det dock .

Men det har blitt ganska mkt dötid sen i måndags tror jag eller började detta redan i söndags. Aja hursom detta är vad jag har gjort sens dess.

Reversed ordning :

Patrik 1.5
What Just Happened
The Women
Still Waiting
The Longest Yard
Yes Man
Extreme Movie
Hamlet 2
Role Models
Soul Men
Sponge Bob Vs The Big One
My Sassy Girlfriend
Thick as Thieves
Bring it On
Step Up 2
Step Up
ATL
The Lord Of The Rings Trilogy


Sen har jag dessutom hunnit med att spela fifa med wallisen, iofs så var detta i måndags bara men, who gives a shit ^^.

FUCK OF!


-

Just keep breathing..

What?!

Hahhahah Blid från Role Modelsfas


Update: Nice cowsuit.Gay! Where can I buy one of those? @ the gayzoo?No its a Minotaurus <- stavning. And he got this one out of your moms waredrobe. Yeah she let me keep it after  I fucked her! xD

Humor <3

RSS 2.0