Hohojaja!

God morgon, God morgon! De kallar mig för trötta hesten :P ^^ Väntar på att duschen ska bli ledig, den som från ingenstans alltid brukar vara tom, men nej inte idag när jag ska duscha för första gången på 2 veckor. Då ska den vara upptagen, så jävla härligt att man har kunnat gå i 5 veckor utan att borsta tänderna. Utan att någon har märkt det, samma sak med underkläder. Jag minns inte riktigt när det var senast jag bytte de, skulle inte vara en chocker om det hade vart 2 veckor sen det med. Jo jag tycker också att jag är lite äcklig som inte har skött min hygien så väl på sistånde, men vaffan. Man lever ju bara en gång eller? Då måste man ju testa på hur det känns att vara äcklig.


OM du inte fattar ovanstående är det bara synd om dig. Aja väntar iaf på duschjen, för att dra iväg på min romantiska dejt med Slashibashihahai Ahh hade vi fått leva i en önskevärld så hade jag vart på min dejt med Sofie (no "åFence" slash). Men det har nu snart gått för lång tid för att vår dejt ska betyda något. Så sofie get your shit together, det är längesen det var januari nu.
Aja hursom så gör vi inte det nu, och det är även därför jag inte har en privatjet som står "Aroca's Pimp Mobile" på sidan, sen saknar jag en jävla massa andra grejer. Typ som en sol som följer mig vart jag n går, en schackpjäs som är lika stor som vårt hus, en te farm och sist men inte minst en äkta enhörning.

WOHO!! DUSCHEN ÄR FUCKING LEDIG!! BY 2 U.

xoXoxO Random dude!

Kommentarer
Postat av: A -*

haha okejj nej jag har det nästa vecka :P

2009-02-20 @ 12:09:56
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: Linda

vad ska du äta?

2009-02-20 @ 12:39:42
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: eleni

Kolla min sida nu för att se om du gissade rätt på bilden! kramis / eleni

2009-02-20 @ 14:18:16
URL: http://fabulouseleni.blogg.se/
Postat av: eleni

ok :D / eleni

2009-02-20 @ 15:32:37
URL: http://fabulouseleni.blogg.se/
Postat av: Helene

Vill med ha en enhörning, we can raise it together :)

2009-02-21 @ 19:05:54
URL: http://lifeofhelene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0